Your Cart

За нас

Фактите.bg е онлайн новинарски сайт, който предоставя актуална информация от различни сфери - политика, икономика, наука, технологии, мода, забавление и други. Нашата мисия е да предоставим читателите си бърз и достоверен достъп до новините от различни източници, които са от релевантно и интересно значение за тях.

Екипът ни се състои от опитни журналисти и редактори, които работят усилено, за да осигурят качествено съдържание за нашите потребители. Стремим се да предоставим обективна и уеднаквена информация, представена по обективен начин, за да помогнем на читателите да вземат информирани решения.

Нашият сайт също така предоставя възможност за коментиране и споделяне на статиите на социалните мрежи, което стимулира активното участие на нашите читатели. Имаме и функционалност за търсене, което позволява на потребителите да откриват конкретни новини или теми, които ги интересуват.

Ние се стремим да запазваме нивото на нашето съдържание и да осигурим възможно най-голяма достоверност на информацията, като проверяваме фактите и ги представяме на нашите читатели по най-обективния начин. Вярваме, че информацията е силно оръжие и се стремим да предоставяме такава, която е полезна за нашата общност и допринася за нейното развитие.