Глобалната агенция за бизнес трансформация Vаltесh влезе на българския пазар, съобщиха от фирмата. България е 23-тият пазар, на който компанията участва. Сред клиентите ѝ се открояват водещи компании като L'Oréal, MАC Соѕmеtісѕ, Lеvі's, еаѕуЈеt, Lufthаnѕа, Vоlkѕwаgеn, Тоуоtа, АUDІ и ВМW.

Vаltесh планира разширение на своята дейност, защото иска да поддържа и предоставя проекти за глобална бизнес трансформация. Плановете за растеж, компетентността в сферата на дигиталните технологии и солидният опит в бизнес трансформацията за водещи световни компании направиха Vаltесh една от водещите дигитални агенции в света.

Компанията има планове за изграждане на силен екип в България, които да подкрепи мисията на Vаltесh да обединява екипи и компетентност независимо от границите.

"България е развиващ се технологичен център в Източна Европа с отлична репутация за квалифицирани IT специалисти и разработчици на софтуер, които са богати на иновации и предприемачество в дигиталната сфера", каза Якоб Васехус, глобален главен директор "Доставки" на Vаltесh. "С радост очакваме да запишем в нашия екип уменията на място."

Откриването на Vаltесh България дава възможност за местни работници да извлекат ползи от работата в междисциплинарен екип в компания с изразена технологична специализация и солидни взаимоотношения.

"Vаltесh е специализиран в дигитална трансформация. Вече работим в България по интересни проекти за големи, международни клиенти с международен екип. Използването на различни платформи както Ѕіtесоrе, Аdоbе ХМ и Ѕаlеѕfоrсе дава възможност за изпълнение на големи проекти от малки екипи, което предоставя възможност на разработчиците да работят с разнообразие от задачи в различни технически сфери, не само в сферата на кодирането.", добави Раде Георгиев, управител на Vаltесh България и Северна Македония.

Офисът на Vаltесh България се намира в сградата на Бетахаус в центъра на София.

Бизнес