Събитието Unpacked на Samsung е само на няколко часа разстояние и очакванията са високи.

Фенове на сгъваемите устройства ще са заинтригувани да видят официалното представяне на следващото поколение Galaxy Z Fold 6 и Z Flip 6, които са с допълнителни подробни характеристики и спецификации.

Слухове указват, че Samsung също се готви да представи новата версия на Galaxy Buds, заедно с Galaxy Ring. Презентацията се предполага да бъде обогатена с функции и актуализации, поддържани от изкуствен интелект.

Фенове на умните часовници и почитателите на фитнеса също има за какво да бъдат вълнувани - дебюта на Galaxy Watch 7 е близо! Samsung отбелязва това събитие, като преглежда еволюцията на серията Galaxy Watch.

Поглеждайки назад към последните години, серията Galaxy Watch 6, пусната на пазара през юли 2023 г., се фокусира върху отговорността към здравето с подобрени функции. Часовникът се отличава с по-тънка рамка и по-голям дисплей, като същевременно запазва класическия кръгъл дизайн. Watch 6 Classic олицетворява носталгията със своята въртяща се рамка, а новият дизайн на бутоните улеснява смяната на каишките.