нека отначало.

Най-значимата актуализация обаче е подобрената поддръжка за устройства с Face ID. Вече не е нужно да използвате стандартната функция за разпознаване на лица, а по-скоро можете да добавите алтернативни изгледи, които независимо от ъглите и светлинните условия ще могат да отключат телефона ви.

Включително наличието на новия лика за семейно споделяне в iCloud - позволява на до шестима хора да споделят план за iCloud с една цена. Всеки от участниците може да споделя свое място, но достъпът до трябва да бъде одобрен от главния абонат.

След като актуализирате на iOS 18 бета 3, очаквайте подравни по-точни оценки за времето, в което вашата батерия просто "ще издържи", подобрено използване на данни, устойчивост на приложенията и по-малко бъгове. Обаче не забравяйте, че това остава бета версия. Въпреки факта, че Apple са усърдни в отстраняването на грешки, възможно е все още да има няколко неизправности тук-там.

Ако обичате технологичните новости и сте готови да поемете риска да тествате бета версиите, тогава iOS 18 бета 3 може да бъде експеримент, който искате да проведете.