Бившата порно звезда и секс колумнист Джесика Стоядинович (Стоя) даде съвет на 32-годишна жена, която случила на любовник, който ѝ прави "смучки" по шията по време на секс. Писмото на жената и отговорът на специалиста бяха публикувани от Slate.

Жената се срещала с новия си приятел от няколко месеца, но навикът му да ѝ прави "смучки" я обърква. Тя уточни, че ѝ се струва секси, когато се случва, но след това се чувства неудобно: когато отивала някъде, винаги трябвало да използва фон дьо тен.

„Вратът ми прилича на местопрестъпление, хората вече ме питаха дали случайно не съм се изгорила. Но лятото идва, коректорите по кожата ми ще се стопят и не искам да изглеждам като възбудена тийнейджърка“, написа тя и помоли за съвет как да прикрие петната или да ги избегне, без да губи удоволствието.

„Ако е въпрос на усещане, можете да го помолите да се опита да избута езика си напред повече от зъбите си и да натиска с езика си, вместо да смуче. Много силен натиск и въртене на езика може да ви се стори също толкова добре, колкото и смученето, и той ще може да изпита същото удовлетворение от първична страст, което идва от него“, заключи тя.