Aniventure Comic Con, грандиозното събитие за поп култура у нас, определено не беше импресивно само за почитателите на манга, аниме, косплей, гейминг, графити, комикси и филми, но и за тримата популярни из телевизионното шоу "Ергенът", които се събраха там.

Виктор Стоянов, Евгени Генчев и Алек Младенов, известни от третия сезон на любовната риалити емисия, с удоволствие се събраха и позираха заедно за снимки по време на събитието, като за Алек това беше първа поява след продължително отсъствие от обществеността.

Ако се сещате за шокиращия финал на "Ергенът 3", ще спомните, че Алек избра да напусне шоуто сам, вместо да избере една от финалистките Маги или Надежда. Това решение негово предизвика много негативни коментари от феновете на шоуто и Алек се оттегли за известно време.

Особено голямата критика към него след шоуто беше, че е "мамино синче", тъй като той обяви, че не иска да създава сериозни отношения с нито една от конкурсантките след като майка му не одобри никоя от тях.

Забележително е, че няколко от участничките в шоуто, също бяха присъствали на Aniventure Comic Con, но изглежда, че те не успяха да се срещнат с Алек или да говорят с него.

Снимките на известните "ергени" изглежда станаха причина за много коментари в социалните мрежи, най-вече към Младенов, с много от тях да продължават да го критикуват. Бяха забелязани и множеството коментари, които се интересуваха дали Алек е посетил събитието заедно с майка си.