Васил Найденов, по-известен като Васко Кеца е от хората, които нямат нужда от представяне. Вчера певецът стана на 73 години, отбеляза повода в обкръжението на най-близките си хора. Не крие, че с времето човек помъдрява и вече няма нужда от онази орда приятели, които са с него само за купоните.

Малко са тези, които обичат и ценят истински. Това, което го натъжава, са успехите на редица некадърни хора, които обаче за сметка на това са безпардонни и не се спират пред нищо. В повечето случаи кадърните хора стоят и гледат отстрани, защото са възпитани. Всички сме свидетели, че към днешна дата се произвеждат основно песни-еднодневки и пазарът е много под нивото, на което трябва да е. Категоричен е, че не би станал жури в музикален формат, защото винаги се намира някой, който да го посъветва да обърне внимание в тази или онази посока.

В редките случаи, в които не пътува покрай работата си, полага грижи за множеството цветя, които отглежда у дома. А има и домашни любимци.

По отношение на инфлацията у нас, Васил Найденов посочва, че българинът е ненужно търпелив. Възмущава се от това, че производителят винаги е ощетен, а този, който прибира многото пари, е прекупвачът. Не е редно страната ни да бъде в ръцете на прекупвачи и търгаши и години наред да се мълчи за това. В последно време доста се шуми около насилието. Самият той е ставал жертва на насилие от страна на влиятелна госпожа, чието име отказва да спомене.

Хвърлила нож срещу него навремето и като по чудо не го улучила. Ей така, без причина. Но певецът не е от хората, които ще се опитат да яхнат вълната и да вземат да се оплакват в медиите, докато се шуми около множеството насилия. Странното е, че същата тази госпожа наскоро се жалвала по една от телевизиите от насилие. Относно преродените му братя и сестри твърди, че не е живял с тях и не са имали абсолютно никакви допирни точки. Не почувствал нищо, когато научил за кончината на биологичния му баща – бил е едва на годинка, когато майка му го е напуснала и не го е виждал през годините, пише в."Уикенд".